Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van de vierde en meest recente cabaretvoorstelling van Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen. MeelulspierWat is er aan de hand met mensen die te hard 'eh' zeggen? Waar zit de 'meelulspier'? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? OnbegrijpelijkhedenIn haar deze voorstelling zal Paulien Cornelisse in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. ZienOver wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. Zien: Paulien Cornelisse maakt nieuw seizoen 'Tokidoki' over Japan Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Registratie van de vierde en meest recente cabaretvoorstelling van Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen.

Meelulspier
Wat is er aan de hand met mensen die te hard 'eh' zeggen? Waar zit de 'meelulspier'? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos?

Onbegrijpelijkheden
In haar deze voorstelling zal Paulien Cornelisse in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken.

Zien
Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paulien Cornelisse: Om mij moverende redenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV