Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Spoorloos het verhaal van de Brabantse Marie. Ze gaan in Marokko op zoek naar haar vader. GastarbeiederMaries moeder Anneke leert in 1966 in de kroeg de Marokkaanse gastarbeider Hassan kennen en ze worden verliefd. Anneke raakt zwanger, maar de relatie is geen rozengeur & maneschijn en na de zoveelste ruzie wijst ze Hassan de deur. Marie is dan nog een baby. ContactHassan gaat terug naar Marokko, maar doet zijn best om contact te houden en schrijft zijn dochter. Marie laat op haar beurt weinig van zich horen. Tot nu. Op ordeMarie is geboren uit de relatie tussen haar moeder Anneke en de Marokkaanse gastarbeider Hassan. Hun relatie houdt geen stand en Marie groeit op zonder vader. Nu ze haar leven op orde heeft, gaat Marie naar hem op zoek. Spoorloos gemist? Danny ontdekt dat zijn biologische vader is overleden Bekijk deze video » Spoorloos gemist? Emotionele ontmoeting Camila met haar Braziliaanse familie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze aflevering van Spoorloos het verhaal van de Brabantse Marie. Ze gaan in Marokko op zoek naar haar vader.

Gastarbeieder
Maries moeder Anneke leert in 1966 in de kroeg de Marokkaanse gastarbeider Hassan kennen en ze worden verliefd. Anneke raakt zwanger, maar de relatie is geen rozengeur & maneschijn en na de zoveelste ruzie wijst ze Hassan de deur. Marie is dan nog een baby.

Contact
Hassan gaat terug naar Marokko, maar doet zijn best om contact te houden en schrijft zijn dochter. Marie laat op haar beurt weinig van zich horen. Tot nu.

Op orde
Marie is geboren uit de relatie tussen haar moeder Anneke en de Marokkaanse gastarbeider Hassan. Hun relatie houdt geen stand en Marie groeit op zonder vader. Nu ze haar leven op orde heeft, gaat Marie naar hem op zoek.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV