RTL Boulevard: Kijkers blij met veranderingen Goede Tijden, Slechte Tijden

RTL Boulevard: Kijkers blij met veranderingen Goede Tijden, Slechte Tijden

<em>RTL Boulevard</em>: Kijkers blij met veranderingen <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> De soap Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan nadat de kijkcijfers flink waren gedaald. De verhaallijnen zijn op de schop genomen, er is een nieuwe familie Meerdijk binnengetreden en er is een hond die in de soap te zien is. RTL Boulevard heeft onderzoek gedaan en komt tot de conclusie dat de kijkers positief zijn over de veranderingen van GTST. Bekijk de beelden van RTL Boulevard over het onderzoek naar Goede Tijden, Slechte Tijden hierboven. Zien: Edwin Jonker speelt nieuwe schurk in Goede Tijden, Slechte Tijden Bekijk deze video » RTL Boulevard: Bekijk hier hoe het nu verder moet met GTST Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Kijkers blij met veranderingen Goede Tijden, Slechte Tijden

De soap Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan nadat de kijkcijfers flink waren gedaald. De verhaallijnen zijn op de schop genomen, er is een nieuwe familie Meerdijk binnengetreden en er is een hond die in de soap te zien is. RTL Boulevard heeft onderzoek gedaan en komt tot de conclusie dat de kijkers positief zijn over de veranderingen van GTST.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard over het onderzoek naar Goede Tijden, Slechte Tijden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Kijkers blij met veranderingen Goede Tijden, Slechte Tijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV