Kermisexploitant Frans Stuy smeekt Jesse Klaver: "Help ons"

Kermisexploitant Frans Stuy smeekt Jesse Klaver: "Help ons"

De kermissen worden hard getroffen door de coronacrisis, nu alle evenementen verboden zijn. Exploitant en boegbeeld van de kermis Frans Stuy is bang voor de toekomst en heeft weinig vertrouwen in hoe de politiek er mee omgaat: "Wie moet je nou nog vertrouwen?"

Kermisexploitant <em>Frans Stuy</em> smeekt Jesse Klaver: &quot;Help ons&quot; De kermissen worden hard getroffen door de coronacrisis, nu alle evenementen verboden zijn. Exploitant en boegbeeld van de kermis Frans Stuy is bang voor de toekomst en heeft weinig vertrouwen in hoe de politiek er mee omgaat: "Wie moet je nou nog vertrouwen?" 'Help ze'Hij richt zich vervolgens tot Jesse Klaver, die ook aan tafel bij Eva Jinek zit: "Help die mensen van de kermis. Echt waar. Geloof me nou. Help ze. Ik krijg ze aan de telefoon en ze huilen." Bekijk hierboven de reactie van Klaver, in het fragment van Jinek. Bekijk ook Jinek gemist? Kermisbranche wordt keihard geraakt door coronacrisis: ''Je hebt helemaal niks'' Bekijk deze video » Jinek gemist? Jesse Klaver boos op kabinet: "Er zijn fouten gemaakt" Bekijk deze video »
TV :
Kermisexploitant Frans Stuy smeekt Jesse Klaver: "Help ons"

'Help ze'
Hij richt zich vervolgens tot Jesse Klaver, die ook aan tafel bij Eva Jinek zit: "Help die mensen van de kermis. Echt waar. Geloof me nou. Help ze. Ik krijg ze aan de telefoon en ze huilen." Bekijk hierboven de reactie van Klaver, in het fragment van Jinek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kermisexploitant Frans Stuy smeekt Jesse Klaver: "Help ons" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen