Voormalig RIVM-directeur Coutinho: "Deskundigen weten niet alles zeker"

Voormalig RIVM-directeur Coutinho: "Deskundigen weten niet alles zeker"

Uiteraard volgt Roel Coutinho, tot 2013 directeur van het RIVM, het nieuws over het coronavirus op de voet. Hij praat met Sybrand Niessen en Martine van Os over wie verantwoordelijkheid heeft tijdens deze crisis: "Deskundigen moeten bescheiden zijn in hun mening en ook niet zeggen dat ze alles zeker weten."

Voormalig RIVM-directeur <em>Coutinho</em>: &quot;Deskundigen weten niet alles zeker&quot; Uiteraard volgt Roel Coutinho, tot 2013 directeur van het RIVM, het nieuws over het coronavirus op de voet. Hij praat met Sybrand Niessen en Martine van Os over wie verantwoordelijkheid heeft tijdens deze crisis: "Deskundigen moeten bescheiden zijn in hun mening en ook niet zeggen dat ze alles zeker weten." Politiek beslistHij erkent dat de politiek uiteindelijk de beslissingen neemt: "De politicus moet de moed hebben om te zeggen: ik wijk misschien van een advies af want ik denk dat andere dingen belangrijker zijn." Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hierboven. Bekijk ook Hugo de Jonge: "Ik kan niet toveren" (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet dient motie in: "Kabinet vergeet ondernemers te beschermen" Bekijk deze video »
TV :
Voormalig RIVM-directeur Coutinho: "Deskundigen weten niet alles zeker"

Politiek beslist
Hij erkent dat de politiek uiteindelijk de beslissingen neemt: "De politicus moet de moed hebben om te zeggen: ik wijk misschien van een advies af want ik denk dat andere dingen belangrijker zijn." Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voormalig RIVM-directeur Coutinho: "Deskundigen weten niet alles zeker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV