Terugkijken: Persconferentie Wopke Hoekstra over reddingsplan Air France-KLM

Terugkijken: Persconferentie Wopke Hoekstra over reddingsplan Air France-KLM

Terugkijken: Persconferentie Wopke Hoekstra over reddingsplan <em>Air France-KLM</em> In de video hierboven kun je de hele persconferentie van minister Wopke Hoekstra over de steun voor KLM terugkijken. Wopke Hoekstra, minister van Financiën, hield vrijdag een persconferentie over de steun voor Air France-KLM, dat door de Coronacrisis in zwaar weer verkeert. Ook minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen was erbij om hier meer over te vertellen. Tot 4 miljard euro beschikbaarIn de persconferentie is bekendgemaakt dat het Kabinet tot 4 miljard euro vanuit de staat beschikbaar stelt voor de luchtvaartmaatschappij. Hoekstra liet weten per se te willen voorkomen dat KLM omvalt, om zo ook ervoor te zorgen dat andere bedrijven niet de dupe worden hiervan. Bekijk het hele verhaal van Hoekstra en Van Nieuwenhuizen over het steunpakket voor KLM in de video hierboven. Jinek: Cora van Nieuwenhuizen kijkt "met tranen in de ogen" naar bosbranden Bekijk deze video » Jinek: Wopke Hoekstra geeft meer uitleg over steun aan Air France-KLM Bekijk deze video »
TV :
Terugkijken: Persconferentie Wopke Hoekstra over reddingsplan Air France-KLM

In de video hierboven kun je de hele persconferentie van minister Wopke Hoekstra over de steun voor KLM terugkijken.

Wopke Hoekstra, minister van Financiën, hield vrijdag een persconferentie over de steun voor Air France-KLM, dat door de Coronacrisis in zwaar weer verkeert. Ook minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen was erbij om hier meer over te vertellen.

Tot 4 miljard euro beschikbaar
In de persconferentie is bekendgemaakt dat het Kabinet tot 4 miljard euro vanuit de staat beschikbaar stelt voor de luchtvaartmaatschappij. Hoekstra liet weten per se te willen voorkomen dat KLM omvalt, om zo ook ervoor te zorgen dat andere bedrijven niet de dupe worden hiervan.

Bekijk het hele verhaal van Hoekstra en Van Nieuwenhuizen over het steunpakket voor KLM in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Persconferentie Wopke Hoekstra over reddingsplan Air France-KLM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier