Marc van der Linden laat meest unieke beelden royals op Koningsdag zien

Marc van der Linden laat meest unieke beelden royals op Koningsdag zien

Er gebeurde heel wat op Koningsdag dit jaar, ondanks dat door het Coronavirus alle festiviteiten waren afgelast. Koningshuisdeskundige Marc van der Linden heeft de mooiste en meest unieke beelden van de koninklijke familie nog even op een rij gezet.

Prinses Beatrix snapt videobellen niet goed
Zo was prinses Beatrix aan het videobellen om haar zoon koning Willem-Alexander te feliciteren met zijn verjaardag. Maar zij kon de knop om het gesprek te beëindigen niet vinden, wat door Máxima werd uitgelegd. Ook waren er twee prinsen die een feestje hebben gebouwd als dj.

Bekijk de unieke beelden van Koningsdag 2020 in de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Marc van der Linden laat meest unieke beelden <em>royals op Koningsdag</em> zien Er gebeurde heel wat op Koningsdag dit jaar, ondanks dat door het Coronavirus alle festiviteiten waren afgelast. Koningshuisdeskundige Marc van der Linden heeft de mooiste en meest unieke beelden van de koninklijke familie nog even op een rij gezet. Prinses Beatrix snapt videobellen niet goedZo was prinses Beatrix aan het videobellen om haar zoon koning Willem-Alexander te feliciteren met zijn verjaardag. Maar zij kon de knop om het gesprek te beëindigen niet vinden, wat door Máxima werd uitgelegd. Ook waren er twee prinsen die een feestje hebben gebouwd als dj. Bekijk de unieke beelden van Koningsdag 2020 in de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Terugkijken: Nationaal Toostmoment door Koning Willem Alexander en familie Bekijk deze video » Sander van de Pavert (LuckyTV) laat in Jinek verschillende Willy's zien Bekijk deze video »
TV :
Marc van der Linden laat meest unieke beelden royals op Koningsdag zien

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zembla
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden laat meest unieke beelden royals op Koningsdag zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV