Op1: Jeangu Macrooy geïnspireerd door openheid over homoseksualiteit Sam Smith

Op1: Jeangu Macrooy geïnspireerd door openheid over homoseksualiteit Sam Smith

Jeangu Macrooy vindt het niet vervelend om een rol te spelen in openheid als het gaat om homoseksualiteit. Macrooy denkt dat het belangrijk is om een voorbeeld te hebben op dat vlak, al had hij dat zelf niet echt in Suriname.

‘Ik ben homoseksueel en verder boeit het niet veel’
Macrooy kwam jaren geleden voor meer vrijheid naar Nederland. In Suriname had hij geen rolmodel als het gaat om seksuele geaardheid, maar internationaal gezien wel. “Een artiest als Sam Smith, die vanaf het begin zei: ik ben homoseksueel en verder boeit het niet erg veel. Dat heeft me geïnspireerd om hetzelfde te doen met mijn carrière.”

Bekijk het gesprek met Jeangu Macrooy in de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Jeangu Macrooy geïnspireerd door openheid over homoseksualiteit <em>Sam Smith</em> Jeangu Macrooy vindt het niet vervelend om een rol te spelen in openheid als het gaat om homoseksualiteit. Macrooy denkt dat het belangrijk is om een voorbeeld te hebben op dat vlak, al had hij dat zelf niet echt in Suriname. ‘Ik ben homoseksueel en verder boeit het niet veel’Macrooy kwam jaren geleden voor meer vrijheid naar Nederland. In Suriname had hij geen rolmodel als het gaat om seksuele geaardheid, maar internationaal gezien wel. “Een artiest als Sam Smith, die vanaf het begin zei: ik ben homoseksueel en verder boeit het niet erg veel. Dat heeft me geïnspireerd om hetzelfde te doen met mijn carrière.” Bekijk het gesprek met Jeangu Macrooy in de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jeangu Macrooy zingt Koningsdag-nummer: "Laten we dansen, laten we zingen" (video) Bekijk deze video » Glennis Grace covert Koningsdag-nummer van Jeangu Macrooy: "Laten we dansen, laten we zingen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Jeangu Macrooy geïnspireerd door openheid over homoseksualiteit Sam Smith

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jeangu Macrooy geïnspireerd door openheid over homoseksualiteit Sam Smith of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV