Bijzondere beelden: Dolfijn gespot in Amsterdam

Bijzondere beelden: Dolfijn gespot in Amsterdam

<em>Bijzondere beelden</em>: Dolfijn gespot in Amsterdam Een tuimelaardolfijn is zaterdagochtend in de haven van Amsterdam gespot, meldt SOS Dolfijn zaterdag. Volgens de stichting is het dier vanuit het Franse Bretagne met een zeilschip mee gezwommen. Vanochtend volgde het dier het vrachtschip door de sluizen van IJmuiden het Noordzeekanaal op. Bekijk in de video van de NOS hierboven het hele item over dit bijzondere verschijnsel. Trailer Disneynature's Blue Bekijk deze video » ZIEN: Jongeren na acht weken zeilen weer veilig terug in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzondere beelden: Dolfijn gespot in Amsterdam

Een tuimelaardolfijn is zaterdagochtend in de haven van Amsterdam gespot, meldt SOS Dolfijn zaterdag. Volgens de stichting is het dier vanuit het Franse Bretagne met een zeilschip mee gezwommen. Vanochtend volgde het dier het vrachtschip door de sluizen van IJmuiden het Noordzeekanaal op.

Bekijk in de video van de NOS hierboven het hele item over dit bijzondere verschijnsel.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Dolfijn gespot in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV