Kijk LIVE naar de Dodenherdenking 2020 op de Dam

Kijk LIVE naar de Dodenherdenking 2020 op de Dam

Kijk maandag vanaf 19.00 uur LIVE naar de aangepaste Dodenherdenking op de Dam.


In 2020 is Nederland 75 jaar bevrijd en dus stond een bijzondere herdenking op het programma, maar dat is volledig aangepast. De herdenking wordt wel, zoals elk jaar, door alle belangrijke zenders uitgezonden. De Dodenherdenking is ook te volgen via deze livestream.

Bekijk het hele programma van Dodenherdenking 2020.

Volg de Dodenherdenking op de Dam live via deze livestream. Bekijk de promo van de herdenking hieronder.

Kijk LIVE naar de <em>Dodenherdenking 2020</em> op de Dam Kijk maandag vanaf 19.00 uur LIVE naar de aangepaste Dodenherdenking op de Dam. In 2020 is Nederland 75 jaar bevrijd en dus stond een bijzondere herdenking op het programma, maar dat is volledig aangepast. De herdenking wordt wel, zoals elk jaar, door alle belangrijke zenders uitgezonden. De Dodenherdenking is ook te volgen via deze livestream. Bekijk het hele programma van Dodenherdenking 2020. Bekijk ook" Op1 gemist? Gerdi Verbeet over de "meest bijzondere 4 mei ooit" Bekijk deze video » Dodenherdenking: zing mee met het Wilhelmus (video met tekst) Bekijk deze video » Volg de Dodenherdenking op de Dam live via deze livestream. Bekijk de promo van de herdenking hieronder.
Live :
Kijk LIVE naar de Dodenherdenking 2020 op de Dam
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de Dodenherdenking 2020 op de Dam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV