Op Gepaste Afstand: bekijk hoe de coronaproof filmset eruit ziet

Op Gepaste Afstand: bekijk hoe de coronaproof filmset eruit ziet

De filmsector heeft het erg lastig tijdens deze coronacrisis. Want hoe is het nu mogelijk om een film te maken en je tegelijkertijd aan de coronamaatregelen te houden? De film Op Gepaste Afstand geeft het goede voorbeeld. De film gaat over deze gekke coronatijd en is ook nog eens volledig coronaproof gemaakt.

Bekijk hieronder in de video van het AD hoe de filmset van Op Gepaste Afstand eruit zag.

<em>Op Gepaste Afstand</em>: bekijk hoe de <em>coronaproof</em> filmset eruit ziet De filmsector heeft het erg lastig tijdens deze coronacrisis. Want hoe is het nu mogelijk om een film te maken en je tegelijkertijd aan de coronamaatregelen te houden? De film Op Gepaste Afstand geeft het goede voorbeeld. De film gaat over deze gekke coronatijd en is ook nog eens volledig coronaproof gemaakt. Bekijk hieronder in de video van het AD hoe de filmset van Op Gepaste Afstand eruit zag. Bekijk ook Bekijk trailer Op Gepaste Afstand (vanaf 19 mei gratis te zien op Pathé Thuis) Bekijk deze video » Acteurs Op Gepaste Afstand over coronamaatregelen op filmset (video) Bekijk deze video »
Film :
Op Gepaste Afstand: bekijk hoe de coronaproof filmset eruit ziet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op Gepaste Afstand: bekijk hoe de coronaproof filmset eruit ziet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV