Kijkbuis Kids lachen om debiele burenruzie: ''Ze is gewoon een gluiperd!''

Kijkbuis Kids lachen om debiele burenruzie: ''Ze is gewoon een gluiperd!''

De kinderen van Kijkbuis Kids liggen in een deuk wanneer ze een fikse ruzie uit het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak voorgeschoteld krijgen. De dames zijn woest en de een maakt de ander zelfs uit voor ‘gluiperd’.

Bekijk het fragment hieronder, de hele uitzending van Kijkbuis Kids kun je hier terugkijken.

Kijkbuis Kids is elke vrijdag rond 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Kijkbuis Kids terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kijkbuis Kids</em> lachen om debiele burenruzie: ''Ze is gewoon een gluiperd!'' De kinderen van Kijkbuis Kids liggen in een deuk wanneer ze een fikse ruzie uit het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak voorgeschoteld krijgen. De dames zijn woest en de een maakt de ander zelfs uit voor ‘gluiperd’. Bekijk het fragment hieronder, de hele uitzending van Kijkbuis Kids kun je hier terugkijken. Kijkbuis Kids is elke vrijdag rond 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Kijkbuis Kids terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Priscilla verpest het sushi-maken volledig Bekijk deze video » Hakan filosofeert over vrouwen in Lang Leve De Liefde: ‘Zon, regen of tornado’ Bekijk deze video »
Amusement :
Kijkbuis Kids lachen om debiele burenruzie: ''Ze is gewoon een gluiperd!''
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijkbuis Kids lachen om debiele burenruzie: ''Ze is gewoon een gluiperd!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV