Zien: Willem-Alexander roast familie in speciale Comedy Central Roast

Zien: Willem-Alexander roast familie in speciale Comedy Central Roast

Na de toespraak van afgelopen maandag (4 mei) heeft koning Willem-Alexander. Na zijn overgrootmoeder neemt hij nu ook de rest van zijn familie te grazen.

Zien: <em>Willem-Alexander</em> roast familie in speciale <em>Comedy Central Roast</em> Na de toespraak van afgelopen maandag (4 mei) heeft koning Willem-Alexander. Na zijn overgrootmoeder neemt hij nu ook de rest van zijn familie te grazen. In een speciale roast, mogelijk gemaakt door de heren van Even tot Hier, bespreekt hij de reputatie van zijn grootvader en de kappersbezoeken van zijn moeder en oom. Je kunt de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken op Gids.tv Bekijk het hilarische fragment uit Even tot Hier hierboven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Even Tot Hier gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Even Tot Hier gemist? Amalia blij met afgelaste Koningsdag Bekijk deze video » Even Tot Hier: Ouders eindelijk vrij nu scholen weer opengaan (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Willem-Alexander roast familie in speciale Comedy Central Roast

In een speciale roast, mogelijk gemaakt door de heren van Even tot Hier, bespreekt hij de reputatie van zijn grootvader en de kappersbezoeken van zijn moeder en oom.

Je kunt de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken op Gids.tv

Bekijk het hilarische fragment uit Even tot Hier hierboven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Even Tot Hier gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem-Alexander roast familie in speciale Comedy Central Roast of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV