Terugkijken: persconferentie over omgekomen surfers Scheveningen

Terugkijken: persconferentie over omgekomen surfers Scheveningen

Terugkijken: persconferentie over omgekomen <em>surfers Scheveningen</em> Burgemeester Johan Remkes en de politie van Den Haag geven een persconferentie over de omgekomen surfers in Scheveningen. Inmiddels is bekend dat er vijf surfers zijn omgekomen, maar de zoekactie is nog in volle gang; er worden wellicht nog altijd surfers vermist. Het blijkt om mannen tussen de 22 en 38 jaar te gaan, afkomstig uit Den Haag en Delft. Omdat er geen sprake is van een misdrijf en omwille van de privacy van de slachtoffers en nabestaanden, doet de politie geen uitspraken over de identiteit en de achtergrond van de slachtoffers. Kijk hierboven de persconferentie van dinsdag 12 mei over de omgekomen surfers in Scheveningen terug. De persconferentie start vanaf minuut 9:28 in de video. Bekijk ook Surfdrama Scheveningen: nog drie lichamen geborgen, dodental op 5 Bekijk deze video » Surfers Scheveningen gestikt in opgehoopt zeeschuim? Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: persconferentie over omgekomen surfers Scheveningen

Burgemeester Johan Remkes en de politie van Den Haag geven een persconferentie over de omgekomen surfers in Scheveningen. Inmiddels is bekend dat er vijf surfers zijn omgekomen, maar de zoekactie is nog in volle gang; er worden wellicht nog altijd surfers vermist.

Het blijkt om mannen tussen de 22 en 38 jaar te gaan, afkomstig uit Den Haag en Delft. Omdat er geen sprake is van een misdrijf en omwille van de privacy van de slachtoffers en nabestaanden, doet de politie geen uitspraken over de identiteit en de achtergrond van de slachtoffers.

Kijk hierboven de persconferentie van dinsdag 12 mei over de omgekomen surfers in Scheveningen terug. De persconferentie start vanaf minuut 9:28 in de video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie over omgekomen surfers Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV