Dream School: rector Eric van 't Zelfde is leerlingen zat en vertrekt naar huis

Dream School: rector Eric van 't Zelfde is leerlingen zat en vertrekt naar huis

De groep leerlingen van Dream School heeft geen goede beurt gemaakt bij Eric van 't Zelfde. Waar een deel van de groep goed oplet en zichzelf probeert te verbeteren, is een ander deel van de groep vooral bezig met hoe ze overkomen op televisie. Van 't Zelfde gaat zelf door een moeilijke periode door het verliezen van zijn vader en kan zijn frustraties niet meer voor zich houden.

Bekijk het fragment uit Dream School hieronder. Je kunt hier de hele aflevering van Dream School terugkijken.

Dream School is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dream School</em>: rector <em>Eric van 't Zelfde</em> is leerlingen zat en vertrekt naar huis De groep leerlingen van Dream School heeft geen goede beurt gemaakt bij Eric van 't Zelfde. Waar een deel van de groep goed oplet en zichzelf probeert te verbeteren, is een ander deel van de groep vooral bezig met hoe ze overkomen op televisie. Van 't Zelfde gaat zelf door een moeilijke periode door het verliezen van zijn vader en kan zijn frustraties niet meer voor zich houden. Bekijk het fragment uit Dream School hieronder. Je kunt hier de hele aflevering van Dream School terugkijken. Dream School is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Dream School terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Juvat Westendorp maakt indruk in Dream School: ‘Het verleden bestaat niet meer’ Bekijk deze video » Video: Hugo Kennis interviewt Sana na ‘pittige aflevering’ Dream School Bekijk deze video »
TV :
Dream School: rector Eric van 't Zelfde is leerlingen zat en vertrekt naar huisCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Dream School: rector Eric van 't Zelfde is leerlingen zat en vertrekt naar huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV