Video: Bekijk mooie hoogtepunten van Hakim Ziyech bij Ajax

Video: Bekijk mooie hoogtepunten van Hakim Ziyech bij Ajax

Bekijk hier het hele afscheidsinterview van Hakim Ziyech.

Hakim Ziyech kreeg niet het afscheid van Ajax in een vol stadion, daarom moest er een alternatief worden bedacht. Ziyech kreeg toch een waardig afscheid in de vorm van een documentaire, met onder meer zijn eigen hoogtepunten bij Ajax. En dat doet de voetballer heel wat…

Bekijk een aantal hoogtepunten van Hakim Ziyech bij Ajax in de AD-video hieronder.

Video: Bekijk mooie hoogtepunten van <em>Hakim Ziyech</em> bij Ajax Bekijk hier het hele afscheidsinterview van Hakim Ziyech. Hakim Ziyech kreeg niet het afscheid van Ajax in een vol stadion, daarom moest er een alternatief worden bedacht. Ziyech kreeg toch een waardig afscheid in de vorm van een documentaire, met onder meer zijn eigen hoogtepunten bij Ajax. En dat doet de voetballer heel wat… Bekijk een aantal hoogtepunten van Hakim Ziyech bij Ajax in de AD-video hieronder. Hakim Ziyech in tranen bij afscheidsinterview Ajax, donderdag 14 mei bij Ziggo Sport Bekijk deze video » Hakim Ziyech – Wizard of AMS: bekijk het emotionele afscheidsinterview Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Bekijk mooie hoogtepunten van Hakim Ziyech bij Ajax

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekijk mooie hoogtepunten van Hakim Ziyech bij Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV