Samantha de Jong wordt vlogger en begint groots: bezoek aan Primark

Samantha de Jong wordt vlogger en begint groots: bezoek aan Primark

Samantha de Jong is samen met haar vriend Gerrit Meerts een vlog begonnen. Daarin doen ze voor al hun fans verslag van de bijzondere activiteiten die ze ondernemen. Ze beginnen groots en brengen een bezoek aan Primark.

Veel spanning
Het begint meteen al spannend: bij aankomst is direct al te zien dat ook sterren gewoon achteraan in de rij moeten aansluiten. Vervolgens gaat het mis bij het handen wassen. Dat belooft nog wat. Bekijk de hele vlog van Samantha & Gerrit hieronder.

<em>Samantha de Jong</em> wordt vlogger en begint groots: bezoek aan <em>Primark</em> Samantha de Jong is samen met haar vriend Gerrit Meerts een vlog begonnen. Daarin doen ze voor al hun fans verslag van de bijzondere activiteiten die ze ondernemen. Ze beginnen groots en brengen een bezoek aan Primark. Veel spanningHet begint meteen al spannend: bij aankomst is direct al te zien dat ook sterren gewoon achteraan in de rij moeten aansluiten. Vervolgens gaat het mis bij het handen wassen. Dat belooft nog wat. Bekijk de hele vlog van Samantha & Gerrit hieronder. Bekijk ook Samantha de Jong kondigde einde corona aan maar verkoopt nu mondkapjes Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong wordt vlogger en begint groots: bezoek aan Primark

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong wordt vlogger en begint groots: bezoek aan Primark of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV