All You Need Is Love: Overlevenden coronavirus bedanken zorgpersoneel

All You Need Is Love: Overlevenden coronavirus bedanken zorgpersoneel

<em>All You Need Is Love:</em> Overlevenden coronavirus bedanken zorgpersoneel Mensen die het coronavirus hebben overleefd, wilden bij All You Need Is Love het zorgpersoneel bedanken voor het werk dat ze hebben geleverd. In een bijzondere video vertellen de overlevenden over de periode tijdens hun ziekte en hoe het zorgpersoneel fantastisch werk heeft geleverd. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love terug bij Gids.tv All You Need Is Love: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag Bekijk deze video » All You Need Is Love: Ruud vraagt zijn vriendin op afstand ten huwelijk Bekijk deze video »
TV :
All You Need Is Love: Overlevenden coronavirus bedanken zorgpersoneel

Mensen die het coronavirus hebben overleefd, wilden bij All You Need Is Love het zorgpersoneel bedanken voor het werk dat ze hebben geleverd. In een bijzondere video vertellen de overlevenden over de periode tijdens hun ziekte en hoe het zorgpersoneel fantastisch werk heeft geleverd.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love terug bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: Overlevenden coronavirus bedanken zorgpersoneel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV