Boer zoek Vrouw-stel gaat vloggen: Bastiaan en Milou zijn nog smoorverliefd

Boer zoek Vrouw-stel gaat vloggen: Bastiaan en Milou zijn nog smoorverliefd

Deelnemen aan Boer zoekt Vrouw kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Buiten het feit dat deelnemers misschien wel de liefde van hun leven vinden, wordt het programma ook nog eens door miljoenen mensen bekeken. Al die aandacht kan soms best overweldigend zijn, maar het populaire stel Bastiaan en Milou kunnen er geen genoeg van krijgen. Zij zijn namelijk begonnen met vloggen.

Smoorverliefd
Bastiaan en Milou nemen de kijkers mee in hun nieuwe leven. Milou is namelijk nog altijd op de boerderij van Bastiaan te vinden. Het stel gaat bijvoorbeeld surfen en Milou helpt in deze vlog een handje op het land. De tortelduifjes zijn in ieder geval nog steeds smoorverliefd op elkaar en dat levert zoete beelden op.

Special
Vorige week was de laatste uitzending van het reguliere seizoen van Boer zoekt Vrouw. Maar fans kunnen het hart ophalen, want de komende vier weken is er elke zondagavond een Boer zoekt Vrouw special te zien op NPO 1. Presentatrice Yvon Jaspers gaat daarin langs bij kandidaten die de afgelopen 15 jaar hebben meegedaan aan het programma, om te kijken hoe het nu met ze gaat.

Bekijk de vlog van Bastiaan en Milou hieronder.

De Boer zoekt Vrouw special is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoek Vrouw</em>-stel gaat vloggen: Bastiaan en Milou zijn nog smoorverliefd Deelnemen aan Boer zoekt Vrouw kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Buiten het feit dat deelnemers misschien wel de liefde van hun leven vinden, wordt het programma ook nog eens door miljoenen mensen bekeken. Al die aandacht kan soms best overweldigend zijn, maar het populaire stel Bastiaan en Milou kunnen er geen genoeg van krijgen. Zij zijn namelijk begonnen met vloggen. SmoorverliefdBastiaan en Milou nemen de kijkers mee in hun nieuwe leven. Milou is namelijk nog altijd op de boerderij van Bastiaan te vinden. Het stel gaat bijvoorbeeld surfen en Milou helpt in deze vlog een handje op het land. De tortelduifjes zijn in ieder geval nog steeds smoorverliefd op elkaar en dat levert zoete beelden op. SpecialVorige week was de laatste uitzending van het reguliere seizoen van Boer zoekt Vrouw. Maar fans kunnen het hart ophalen, want de komende vier weken is er elke zondagavond een Boer zoekt Vrouw special te zien op NPO 1. Presentatrice Yvon Jaspers gaat daarin langs bij kandidaten die de afgelopen 15 jaar hebben meegedaan aan het programma, om te kijken hoe het nu met ze gaat. Bekijk de vlog van Bastiaan en Milou hieronder. De Boer zoekt Vrouw special is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Boer Bastiaan wil snel gezin stichten met Milou Bekijk deze video » Kijktip: Vierdelige Boer zoekt Vrouw Special vanaf zondag te zien bij NPO 1 Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoek Vrouw-stel gaat vloggen: Bastiaan en Milou zijn nog smoorverliefd


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer zoek Vrouw-stel gaat vloggen: Bastiaan en Milou zijn nog smoorverliefd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen