Samenvatting 1. FC Köln - Mainz 05 (Bundesliga)

Samenvatting 1. FC Köln - Mainz 05 (Bundesliga)

Samenvatting <em>1. FC Köln - Mainz 05</em> (Bundesliga) FC Köln en Mainz 05 speelden tegen elkaar in de eerste ronde van de Bundesliga sinds het uitbreken van de coronacrisis. Met oud-Feyenoorders Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St. Juste (die ook verantwoordelijk was voor een assist) kwamen in Keulen niet verder dan 2-2. Bekijk het volledige speelprogramma van de Bundesliga. Bekijk de samenvatting van 1. FC Köln - Mainz 05 hierboven. Bekijk ook deze samenvattingen Samenvatting Borussia Dortmund - Schalke 04 (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Union Berlin - Bayern München (Bundesliga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting 1. FC Köln - Mainz 05 (Bundesliga)

FC Köln en Mainz 05 speelden tegen elkaar in de eerste ronde van de Bundesliga sinds het uitbreken van de coronacrisis. Met oud-Feyenoorders Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St. Juste (die ook verantwoordelijk was voor een assist) kwamen in Keulen niet verder dan 2-2.

Bekijk het volledige speelprogramma van de Bundesliga.

Bekijk de samenvatting van 1. FC Köln - Mainz 05 hierboven.

Bekijk ook deze samenvattingen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting 1. FC Köln - Mainz 05 (Bundesliga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV