Chantal Janzen trots op Songfestival-uitzending: "Ontzettend gaaf om te doen"

Chantal Janzen trots op Songfestival-uitzending: "Ontzettend gaaf om te doen"

Hoewel het achteraf vooral ging om de opmerking van Graham Norton - die zijn gesprek met Chantal Janzen "awkward" vond - kijkt Janzen met tevredenheid en trots terug op de uitzending van Eurovision: Europe Shine a Light. "Het is ontzettend gaaf om te doen."

Warming-up
Janzen vertelt dat ze sowieso al met een goed gevoel naar bed ging zaterdagavond, omdat alles goed was verlopen en iedereen hard heeft gewerkt om een mooie show neer te zetten. Toen ze zondagochtend wakker werd, maakten de kijkcijfers haar nog iets vrolijker: er hadden bijna 2,5 miljoen Nederlanders gekeken. Al met al was het volgens Janzen een prima warming-up voor volgend jaar.

Bekijk de beelden van Chantal Janzen hieronder. Je kunt de hele uitzending van Eurovision: Europe Shine a Light terugkijken op Gids.tv.

<em>Chantal Janzen</em> trots op Songfestival-uitzending: &quot;Ontzettend gaaf om te doen&quot; Hoewel het achteraf vooral ging om de opmerking van Graham Norton - die zijn gesprek met Chantal Janzen "awkward" vond - kijkt Janzen met tevredenheid en trots terug op de uitzending van Eurovision: Europe Shine a Light. "Het is ontzettend gaaf om te doen." Warming-upJanzen vertelt dat ze sowieso al met een goed gevoel naar bed ging zaterdagavond, omdat alles goed was verlopen en iedereen hard heeft gewerkt om een mooie show neer te zetten. Toen ze zondagochtend wakker werd, maakten de kijkcijfers haar nog iets vrolijker: er hadden bijna 2,5 miljoen Nederlanders gekeken. Al met al was het volgens Janzen een prima warming-up voor volgend jaar. Bekijk de beelden van Chantal Janzen hieronder. Je kunt de hele uitzending van Eurovision: Europe Shine a Light terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen bedankt kijkers Europe Shine a Light: "Ongelooflijk lieve reacties" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Chantal Janzen geeft reactie op awkward moment Graham Norton Bekijk deze video »
Songfestival :
Chantal Janzen trots op Songfestival-uitzending: "Ontzettend gaaf om te doen"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen trots op Songfestival-uitzending: "Ontzettend gaaf om te doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV