Begrafenis omgekomen surfers gehouden op strand Scheveningen (video)

Begrafenis omgekomen surfers gehouden op strand Scheveningen (video)

Vorige week maandag (11 mei) kwam het nieuws naar buiten dat een aantal surfers in de problemen was gekomen in de zee bij Scheveningen. Uiteindelijk overleden vijf surfers, vermoedelijk door een combinatie van weersomstandigheden en hoog schuim. Vandaag (18 mei) werden Joost en Sander begraven.

Op het strand
De ceremonie voor de twee overleden surfers werd gehouden op de plek waar ze zo vaak plezier hebben beleefd: het strand van Scheveningen. Tientallen mensen waren uitgelopen om Joost en Sander de laatste eer te bewijzen. Op het strand kwamen familieleden en vrienden bijeen en er werden bloemen gelegd.

Bekijk de beelden van de begrafenis van de twee omgekomen surfers hieronder.

Begrafenis <em>omgekomen surfers</em> gehouden op strand Scheveningen (video) Vorige week maandag (11 mei) kwam het nieuws naar buiten dat een aantal surfers in de problemen was gekomen in de zee bij Scheveningen. Uiteindelijk overleden vijf surfers, vermoedelijk door een combinatie van weersomstandigheden en hoog schuim. Vandaag (18 mei) werden Joost en Sander begraven. Op het strandDe ceremonie voor de twee overleden surfers werd gehouden op de plek waar ze zo vaak plezier hebben beleefd: het strand van Scheveningen. Tientallen mensen waren uitgelopen om Joost en Sander de laatste eer te bewijzen. Op het strand kwamen familieleden en vrienden bijeen en er werden bloemen gelegd. Bekijk de beelden van de begrafenis van de twee omgekomen surfers hieronder. Bekijk ook Video: bekijk eerbetoon aan omgekomen surfers in Scheveningen Bekijk deze video » Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar" Bekijk deze video »
Nieuws :
Begrafenis omgekomen surfers gehouden op strand Scheveningen (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Begrafenis omgekomen surfers gehouden op strand Scheveningen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV