RTL Boulevard: koningin Máxima deelt lievelingsrecept, meesterbakker maken het na

RTL Boulevard: koningin Máxima deelt lievelingsrecept, meesterbakker maken het na

Koningin Máxima vierde zondag haar 49ste verjaardag en voor die feestelijke aangelegenheid deelde ze haar favoriete Argentijnse recept: Alfajores. Op Instagram deelde ze het recept en nu hebben een aantal meesterbakkers het recept nagemaakt.

Verrukkelijk resultaat
Robèrt van Beckhoven, Miljuschka Witzenhausen en Rudolph van Veen hebben het recept allemaal nagemaakt. Iedere bakker heeft er net weer een eigen draai aan gegeven, dus de koekjes zijn niet allemaal hetzelfde geworden. Toch ziet het er bij iedereen verukkelijk uit. Het resultaat laten de bakkers zien in RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>koningin Máxima</em> deelt lievelingsrecept, meesterbakker maken het na Koningin Máxima vierde zondag haar 49ste verjaardag en voor die feestelijke aangelegenheid deelde ze haar favoriete Argentijnse recept: Alfajores. Op Instagram deelde ze het recept en nu hebben een aantal meesterbakkers het recept nagemaakt. Verrukkelijk resultaatRobèrt van Beckhoven, Miljuschka Witzenhausen en Rudolph van Veen hebben het recept allemaal nagemaakt. Iedere bakker heeft er net weer een eigen draai aan gegeven, dus de koekjes zijn niet allemaal hetzelfde geworden. Toch ziet het er bij iedereen verukkelijk uit. Het resultaat laten de bakkers zien in RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Miljuschka Witzenhausen legt uit waarom ze naaktfoto's op Instagram plaatst Bekijk deze video » Zien: Miljuschka Witzenhausen eet tompoucen op een erg ongebruikelijke manier Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: koningin Máxima deelt lievelingsrecept, meesterbakker maken het na


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: koningin Máxima deelt lievelingsrecept, meesterbakker maken het na of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV