RTL Boulevard: Speciale app toont gevaren van blootstelling met zon

RTL Boulevard: Speciale app toont gevaren van blootstelling met zon

<em>RTL Boulevard:</em> Speciale app toont gevaren van blootstelling met zon Er staan een paar zonnige dagen voor de deur. Naar verwachting gaan we nu met gepaste afstand naar he strand. Vooral jongeren vinden het heerlijk om lekker bij te bruinen in het lekkere weer. Een speciale app, gemaakt door huidartsen, toont nu de gevaren van dit zonnen. Met één druk op de knip laat de app zien hoe je er in de toekomst uit zal zien na jaren teveel zon. En dat is schrikken. Bekijk de hele video van RTL Boulevard over zonnen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook RTL Boulevard: Kun je corona krijgen door het passen van kleding? Bekijk deze video » RTL Boulevard: Goedele Liekens woest op politie na verspreiden nepnieuws Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Speciale app toont gevaren van blootstelling met zon

Er staan een paar zonnige dagen voor de deur. Naar verwachting gaan we nu met gepaste afstand naar he strand. Vooral jongeren vinden het heerlijk om lekker bij te bruinen in het lekkere weer. Een speciale app, gemaakt door huidartsen, toont nu de gevaren van dit zonnen. Met één druk op de knip laat de app zien hoe je er in de toekomst uit zal zien na jaren teveel zon. En dat is schrikken.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard over zonnen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Speciale app toont gevaren van blootstelling met zon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV