Beau gemist? Zo werd comedy Covid Criminals Amsterdam gemaakt tijdens coronacrisis

Beau gemist? Zo werd comedy Covid Criminals Amsterdam gemaakt tijdens coronacrisis

Hieronder zie je een fragment van Beau. Hier kun je de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv

De entertainmentindustrie ligt niet helemaal stil tijdens de coronacrisis, tijdens de intelligente lockdown is er zelfs een film gemaakt. Regisseur Marco Grandia en acteurs Tygo Gernandt en Huub Smit waren te gast bij Beau om meer te vertellen over de comedy Covid Criminals Amsterdam.

Wat zal deze comedy in Amerika doen?
Het gaat om een korte film die ook echt tijdens de coronacrisis is opgenomen, onder meer op een lege Dam. Ze laten ook een fragment zien van de opnames, waarbij ze zich aan alle regels hebben gehouden. “Ik ben heel benieuwd wat het in Amerika doet”, aldus Grandia.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Zo werd comedy <em>Covid Criminals Amsterdam</em> gemaakt tijdens coronacrisis Hieronder zie je een fragment van Beau. Hier kun je de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv De entertainmentindustrie ligt niet helemaal stil tijdens de coronacrisis, tijdens de intelligente lockdown is er zelfs een film gemaakt. Regisseur Marco Grandia en acteurs Tygo Gernandt en Huub Smit waren te gast bij Beau om meer te vertellen over de comedy Covid Criminals Amsterdam. Wat zal deze comedy in Amerika doen?Het gaat om een korte film die ook echt tijdens de coronacrisis is opgenomen, onder meer op een lege Dam. Ze laten ook een fragment zien van de opnames, waarbij ze zich aan alle regels hebben gehouden. “Ik ben heel benieuwd wat het in Amerika doet”, aldus Grandia. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Acteurs Op Gepaste Afstand over coronamaatregelen op filmset (video) Bekijk deze video » Nieuwe Spike Lee-film Da 5 Bloods 12 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Zo werd comedy Covid Criminals Amsterdam gemaakt tijdens coronacrisis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Zo werd comedy Covid Criminals Amsterdam gemaakt tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV