Kleine André Hazes Jr. betrapt papa: "Ik ruik jouw puf"

Kleine André Hazes Jr. betrapt papa: "Ik ruik jouw puf"

Zanger André Hazes is erg blij dat hij een zoon heeft. Dat schrijft hij bij de onderstaande video die hij op zijn Instagram plaatst. In eerste instantie denk je dat hij blij is omdat hij dan ook mee kan spelen. De twee zijn samen aan het gamen en dan ineens zegt de kleine André: "Ik ruik jouw puf." Hazes, die net een windje heeft gelaten, kijkt achterom en lacht naar Monique en vindt het geweldig om een zoon te hebben.

Bekijk hieronder de grappige video die André Hazes deelt op Instagram.

Kleine <em>André Hazes Jr.</em> betrapt papa: &quot;Ik ruik jouw puf&quot; Zanger André Hazes is erg blij dat hij een zoon heeft. Dat schrijft hij bij de onderstaande video die hij op zijn Instagram plaatst. In eerste instantie denk je dat hij blij is omdat hij dan ook mee kan spelen. De twee zijn samen aan het gamen en dan ineens zegt de kleine André: "Ik ruik jouw puf." Hazes, die net een windje heeft gelaten, kijkt achterom en lacht naar Monique en vindt het geweldig om een zoon te hebben. Bekijk hieronder de grappige video die André Hazes deelt op Instagram.
Entertainment :
Kleine André Hazes Jr. betrapt papa: "Ik ruik jouw puf"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kleine André Hazes Jr. betrapt papa: "Ik ruik jouw puf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV