Drukte op Hemelvaartsdag: Strandgangers vertellen over de drukte

Drukte op Hemelvaartsdag: Strandgangers vertellen over de drukte

<em>Drukte op Hemelvaartsdag:</em> Strandgangers vertellen over de drukte Het was ontzettend druk op de stranden vandaag (21 mei). Ondanks het coronavirus gingen mensen er massaal op uit van het mooie weer te genieten op de stranden. Dat gebeurde niet overal op 1,5 meter. Hart van Nederland sprak een paar strandgangers. Bekijk de hele video van Hart van Nederland met de strandgangers hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Drukte op Hemelvaartsdag: Mensen massaal in de rij voor Outlet Roermond Bekijk deze video » ZIEN: Indrukwekkende drukte op het strand van Scheveningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Drukte op Hemelvaartsdag: Strandgangers vertellen over de drukte

Het was ontzettend druk op de stranden vandaag (21 mei). Ondanks het coronavirus gingen mensen er massaal op uit van het mooie weer te genieten op de stranden. Dat gebeurde niet overal op 1,5 meter. Hart van Nederland sprak een paar strandgangers.

Bekijk de hele video van Hart van Nederland met de strandgangers hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op FacebookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drukte op Hemelvaartsdag: Strandgangers vertellen over de drukte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier