Shownieuws: Gebarentolk Irma Sluis te zien in film Op Gepaste Afstand

Shownieuws: Gebarentolk Irma Sluis te zien in film Op Gepaste Afstand

<em>Shownieuws:</em> Gebarentolk <em>Irma Sluis</em> te zien in film <em>Op Gepaste Afstand</em> Gebarentok Irma Sluis is ontzettend bekend geworden tijdens de coronacrisis. Haar succes houdt nog niet op. Ze is namelijk te zien in de nieuwe film Op Gepaste Afstand van Jon Korthaus. Ook zijn Noortje Herlaar en Tibor Lukács te zien in de film. Jon Korthaus vertelt bij Shownieuws over de rol van Irma. Bekijk de hele video van Shownieuws over Irma hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook WNL: 'Irma-effect' leidt tot meer aanmeldingen gebarentolk opleidingen Bekijk deze video » Mark Rutte schrok van wissel Irma Sluis: "Ik had het niet zien aankomen" Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Gebarentolk Irma Sluis te zien in film Op Gepaste Afstand

Gebarentok Irma Sluis is ontzettend bekend geworden tijdens de coronacrisis. Haar succes houdt nog niet op. Ze is namelijk te zien in de nieuwe film Op Gepaste Afstand van Jon Korthaus. Ook zijn Noortje Herlaar en Tibor Lukács te zien in de film. Jon Korthaus vertelt bij Shownieuws over de rol van Irma.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Irma hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op FacebookPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Gebarentolk Irma Sluis te zien in film Op Gepaste Afstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier