Op1 gemist? Wiskundige Bert Slagter praat over fout van Jaap van Dissel en het RIVM

Op1 gemist? Wiskundige Bert Slagter praat over fout van Jaap van Dissel en het RIVM

<em>Op1</em> gemist? Wiskundige <em>Bert Slagter</em> praat over fout van <em>Jaap van Dissel</em> en het RIVM Jaap van Dissel vertelde deze week tijdens de briefing aan de Tweede Kamer over de fout in eerdere berekeningen. Complexiteitsonderzoeker Bert Slagter was te gast bij Op1 om te praten over deze onjuistheid in de berichtgeving van het RIVM. Bekijk in de video hierboven het item met wiskundige Bert Slagter. Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Wiskundige Bert Slagter in Op1: "Nederland had al veel eerder op slot gemoeten" Bekijk deze video » Op1 gemist? Wiskundige legt optie ‘crush the curve’ uit: ‘Snel terug naar nul’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Wiskundige Bert Slagter praat over fout van Jaap van Dissel en het RIVM

Jaap van Dissel vertelde deze week tijdens de briefing aan de Tweede Kamer over de fout in eerdere berekeningen. Complexiteitsonderzoeker Bert Slagter was te gast bij Op1 om te praten over deze onjuistheid in de berichtgeving van het RIVM.

Bekijk in de video hierboven het item met wiskundige Bert Slagter. Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wiskundige Bert Slagter praat over fout van Jaap van Dissel en het RIVM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV