Tolk Irma Sluis geëerd in nummer Drentse band: "Oh oh Irma" (video)

Tolk Irma Sluis geëerd in nummer Drentse band: "Oh oh Irma" (video)

Ook de Drentse band Mooi Wark is de populariteit van doventolk Irma Sluis, die steevast achter Mark Rutte staat tijdens zijn persconferenties, niet ontgaan. De heren zijn fan en brengen een ode aan haar in een nieuw nummer: "Mooie handen, goed gezicht, niet te evenaren. Oh oh Irma, geef mij een signaal. Oh oh Irma, het mooist van allemaal." Bekijk hieronder een preview van het liedje.

Tolk <em>Irma Sluis</em> geëerd in nummer Drentse band: &quot;Oh oh Irma&quot; (video) Ook de Drentse band Mooi Wark is de populariteit van doventolk Irma Sluis, die steevast achter Mark Rutte staat tijdens zijn persconferenties, niet ontgaan. De heren zijn fan en brengen een ode aan haar in een nieuw nummer: "Mooie handen, goed gezicht, niet te evenaren. Oh oh Irma, geef mij een signaal. Oh oh Irma, het mooist van allemaal." Bekijk hieronder een preview van het liedje. Bekijk ook Doventolk beeldt 'hamsteren' uit en gaat viral: bekijk de video Bekijk deze video » Mark Rutte schrok van wissel Irma Sluis: "Ik had het niet zien aankomen" Bekijk deze video »
Show :
Tolk Irma Sluis geëerd in nummer Drentse band: "Oh oh Irma" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tolk Irma Sluis geëerd in nummer Drentse band: "Oh oh Irma" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV