Analyse: Kritiek op anderhalve meter steeds vaker op tv te zien (video)

Analyse: Kritiek op anderhalve meter steeds vaker op tv te zien (video)

De kritiek op de anderhalvemetersamenleving, die al wekenlang klinkt op social media, haalt ook steeds vaker de mainstream media. Dat blijkt uit een analyse van Mediacourant.

Bij steeds meer late night-talkshows en nieuwsprogramma's verschijnen kritische blikken op de manier waarop er in Nederland beleid wordt gevoerd.

Maurice de Hond
Bij de talkshow Op1 zaten donderdag bijvoorbeeld Maurice de Hond en Ben Slagter, twee mannen die kritiek hebben op de manier waarop het kabinet en het RIVM beleid voert. Bekijk het fragment hieronder.

Analyse: <em>Kritiek</em> op <em>anderhalve meter</em> steeds vaker op tv te zien (video) De kritiek op de anderhalvemetersamenleving, die al wekenlang klinkt op social media, haalt ook steeds vaker de mainstream media. Dat blijkt uit een analyse van Mediacourant. Bij steeds meer late night-talkshows en nieuwsprogramma's verschijnen kritische blikken op de manier waarop er in Nederland beleid wordt gevoerd. Op1: Huisarts Rob Elens mag niets met zijn "bewezen medicijnencocktail" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Wiskundige Bert Slagter praat over fout van Jaap van Dissel en het RIVM Bekijk deze video » Maurice de HondBij de talkshow Op1 zaten donderdag bijvoorbeeld Maurice de Hond en Ben Slagter, twee mannen die kritiek hebben op de manier waarop het kabinet en het RIVM beleid voert. Bekijk het fragment hieronder. Media te links?Vooral op deze mainstream media was de laatste weken veel kritiek. Zij maken volgens veel mensen "het nieuwe normaal te normaal". Zo zei Paul Haenen donderdagavond bij Op1 het volgende: "Wat mij opvalt – en dat is volgens mij nog niemand opgevallen – is dat De Telegraaf langzaam naar links aan het schuiven is en een soort Volkskrant aan het worden is." Bekijk het kritische fragment met Maurice de Hond bij Op1 hierboven. Op1: Maurice de Hond ziet luchtvochtigheid als boosdoener coronavirus Bekijk deze video » Nederland wordt wakker volgens Robert Jensen: "Alleen nog die idioten die alles aannemen van de media" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Media te links?
Vooral op deze mainstream media was de laatste weken veel kritiek. Zij maken volgens veel mensen "het nieuwe normaal te normaal".

Zo zei Paul Haenen donderdagavond bij Op1 het volgende: "Wat mij opvalt – en dat is volgens mij nog niemand opgevallen – is dat De Telegraaf langzaam naar links aan het schuiven is en een soort Volkskrant aan het worden is."

Bekijk het kritische fragment met Maurice de Hond bij Op1 hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Analyse: Kritiek op anderhalve meter steeds vaker op tv te zien (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV