Máxima heeft oog voor detail: "Hoeveel uien gaan er in voedselpakket?"

Máxima heeft oog voor detail: "Hoeveel uien gaan er in voedselpakket?"

Máxima bracht deze week een bezoek aan de Voedselbank in Delft en daar was te zien dat onze koningin oog voor detail heeft: "Hoeveel uien zitten er in een pakket?", vroeg ze zich bijvoorbeeld af. Bekijk het fragment van koningshuisdeskundige Justine Marcella, hieronder.

<em>Máxima</em> heeft oog voor detail: &quot;Hoeveel uien gaan er in voedselpakket?&quot; Máxima bracht deze week een bezoek aan de Voedselbank in Delft en daar was te zien dat onze koningin oog voor detail heeft: "Hoeveel uien zitten er in een pakket?", vroeg ze zich bijvoorbeeld af. Bekijk het fragment van koningshuisdeskundige Justine Marcella, hieronder. Bekijk ook Máxima: "Ik gebruikte stokje van 1,5 meter voor Amalia, Alexia en Ariane" Bekijk deze video » Koningin Máxima bezoekt voedselbank Delft en ziet dat het broodnodig is (video) Bekijk deze video »
Royals :
Máxima heeft oog voor detail: "Hoeveel uien gaan er in voedselpakket?"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Máxima heeft oog voor detail: "Hoeveel uien gaan er in voedselpakket?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier