100 Dagen Voor De Klas: bekijk hier de mooiste en meest ontroerende momenten

100 Dagen Voor De Klas: bekijk hier de mooiste en meest ontroerende momenten

De laatste uitzending van 100 Dagen Voor De Klas van afgelopen donderdag kun je hier terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag was de laatste aflevering te zien van 100 Dagen Voor De Klas, waarin Nicolaas Veul en Tim den Besten hun uiterste best deden om voor de klas te staan als een goede leraar. De twee hadden het af en toe heel zwaar, maar beleefden toch veel mooie en ontroerende momenten met de leerlingen.

Bekijk de video met hoogtepunten van 100 Dagen Voor De Klas hieronder.

Heb je 100 Dagen Voor De Klas gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 Dagen Voor De Klas</em>: bekijk hier de mooiste en meest ontroerende momenten De laatste uitzending van 100 Dagen Voor De Klas van afgelopen donderdag kun je hier terugkijken bij Gids.tv. Donderdag was de laatste aflevering te zien van 100 Dagen Voor De Klas, waarin Nicolaas Veul en Tim den Besten hun uiterste best deden om voor de klas te staan als een goede leraar. De twee hadden het af en toe heel zwaar, maar beleefden toch veel mooie en ontroerende momenten met de leerlingen. Bekijk de video met hoogtepunten van 100 Dagen Voor De Klas hieronder. Heb je 100 Dagen Voor De Klas gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 100 Dagen Voor De Klas: Tim den Besten krijgt kritiek leerlingen: ‘Je moet strenger zijn’ Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Serie 100 Dagen Voor De Klas maakte veel los Bekijk deze video »
TV :
100 Dagen Voor De Klas: bekijk hier de mooiste en meest ontroerende momenten

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100 Dagen Voor De Klas: bekijk hier de mooiste en meest ontroerende momenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV