Tijd Voor MAX: Bettina Holwerda en Jim Bakkum zingen voor ziek kindje Jayme

Tijd Voor MAX: Bettina Holwerda en Jim Bakkum zingen voor ziek kindje Jayme

Bettina Holwerda en Jim Bakkum hebben samen een nummer gezongen voor het zieke kindje Jayme. Bettina schreef het lied en hoopt hiermee geld op te halen voor het ernstig zieke jongetje. Bettina en Jim brengen Kijk Ik Naar Jou live ten gehore in de studio van Tijd Voor MAX.

Bekijk het optreden van Bettina Holwerda en Jim Bakkum met Kijk Ik Naar Jou in de video hieronder.

Heb je Tijd voor MAX gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em>: Bettina Holwerda en Jim Bakkum zingen voor ziek kindje Jayme Bettina Holwerda en Jim Bakkum hebben samen een nummer gezongen voor het zieke kindje Jayme. Bettina schreef het lied en hoopt hiermee geld op te halen voor het ernstig zieke jongetje. Bettina en Jim brengen Kijk Ik Naar Jou live ten gehore in de studio van Tijd Voor MAX. Bekijk het optreden van Bettina Holwerda en Jim Bakkum met Kijk Ik Naar Jou in de video hieronder. Heb je Tijd voor MAX gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace en Jim Bakkum zingen lied voor zieke Jayme: "Ik Kijk Naar Jou" Bekijk deze video » Shownieuws: Jim Bakkum en Glennis Grace maken nummer voor baby Jayme Bekijk deze video »
TV :
Tijd Voor MAX: Bettina Holwerda en Jim Bakkum zingen voor ziek kindje JaymePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX: Bettina Holwerda en Jim Bakkum zingen voor ziek kindje Jayme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier