Video: Splinter Chabot praat met Rop Verheijen over zijn mooiste zin

Video: Splinter Chabot praat met Rop Verheijen over zijn mooiste zin

Splinter Chabot is helemaal weg van taal en praat met bekende Nederlanders over hun favoriete zin. Deze keer is het de beurt aan Rop Verheijen, die onder meer bekend is van De Luizenmoeder en Moltalk en hij vertelt meer over zijn favoriete zin van Willem Wilmink, 'bijzondere nachten waarin alles klopt' en heimwee naar vervlogen tijden.

Bekijk het interview van Splinter Chabot met Rop Verheijen hieronder.

Video: <em>Splinter Chabot</em> praat met <em>Rop Verheijen</em> over zijn mooiste zin Splinter Chabot is helemaal weg van taal en praat met bekende Nederlanders over hun favoriete zin. Deze keer is het de beurt aan Rop Verheijen, die onder meer bekend is van De Luizenmoeder en Moltalk en hij vertelt meer over zijn favoriete zin van Willem Wilmink, 'bijzondere nachten waarin alles klopt' en heimwee naar vervlogen tijden. Bekijk het interview van Splinter Chabot met Rop Verheijen hieronder. Tim Hofman en Splinter Chabot over daten en seks in coronatijd (video) Bekijk deze video » Video: Splinter Chabot interviewt Kim Lammers over haar favoriete zin Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Splinter Chabot praat met Rop Verheijen over zijn mooiste zin

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Splinter Chabot praat met Rop Verheijen over zijn mooiste zin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV