Veronica Inside gemist? FOX Sports in de problemen: providers willen niet betalen

Veronica Inside gemist? FOX Sports in de problemen: providers willen niet betalen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.

Doordat de Eredivisie nog altijd stilligt (en pas in september weer gaat beginnen), komt FOX Sports behoorlijk in de problemen. Abonnees hebben massaal opgezegd omdat er geen voetbal te zien is en ook providers als Ziggo en KPN willen niet betalen voor niet geleverde content. Zelfs de NOS heeft "het laatste bonnetje" voor de samenvattingen nog niet betaald. Chris Woerts legt de situatie uit.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? FOX Sports in de problemen: providers willen niet betalen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv. Doordat de Eredivisie nog altijd stilligt (en pas in september weer gaat beginnen), komt FOX Sports behoorlijk in de problemen. Abonnees hebben massaal opgezegd omdat er geen voetbal te zien is en ook providers als Ziggo en KPN willen niet betalen voor niet geleverde content. Zelfs de NOS heeft "het laatste bonnetje" voor de samenvattingen nog niet betaald. Chris Woerts legt de situatie uit. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Johan Derksen vertelt hilarische anekdote: "Ik kreeg sigaren van de Hartstichting" Bekijk deze video » Johan Derksen maakt Feyenoorder belachelijk: "Speelt in het tweede van Madurodam" Bekijk deze video »
TV :
Veronica Inside gemist? FOX Sports in de problemen: providers willen niet betalen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? FOX Sports in de problemen: providers willen niet betalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV