Overlevende vliegramp Pakistan vertelt schokkend verhaal: "Iedereen schreeuwde"

Overlevende vliegramp Pakistan vertelt schokkend verhaal: "Iedereen schreeuwde"

Op vrijdag 22 mei werd de wereld opgeschrikt door een gruwelijke vliegramp in de Pakistaanse stad Karachi. Slechts twee inzittenden hebben de ramp overleefd en het dodental is opgelopen naar 97. Eén van de overlevenden, Muhammad Zubair, vertelt het schokkende verhaal van de ramp.

Gillen
Zubair vertelt dat toen het vliegtuig opsteeg, iedereen begon te schreeuwen en huilen; veel mensen begonnen op dat moment ook te bidden. Kort daarop vloog het vliegtuig in brand, waarna Zubair zich geen moment bedacht. Hij maakte zijn veiligheidsgordel los en op het moment dat hij licht zag, sprong hij uit het vliegtuig; hij maakte een val van zo'n drie meter, maar overleefde het wel.

Bekijk het gesprek met Muhammad Zubair, één van de overlevenden van de vliegramp in Pakistan, hieronder.

Overlevende <em>vliegramp Pakistan</em> vertelt schokkend verhaal: &quot;Iedereen schreeuwde&quot; Op vrijdag 22 mei werd de wereld opgeschrikt door een gruwelijke vliegramp in de Pakistaanse stad Karachi. Slechts twee inzittenden hebben de ramp overleefd en het dodental is opgelopen naar 97. Eén van de overlevenden, Muhammad Zubair, vertelt het schokkende verhaal van de ramp. GillenZubair vertelt dat toen het vliegtuig opsteeg, iedereen begon te schreeuwen en huilen; veel mensen begonnen op dat moment ook te bidden. Kort daarop vloog het vliegtuig in brand, waarna Zubair zich geen moment bedacht. Hij maakte zijn veiligheidsgordel los en op het moment dat hij licht zag, sprong hij uit het vliegtuig; hij maakte een val van zo'n drie meter, maar overleefde het wel. Bekijk het gesprek met Muhammad Zubair, één van de overlevenden van de vliegramp in Pakistan, hieronder. Bekijk ook Vliegtuig neergestort in Iran: 180 passagiers omgekomen Bekijk deze video » Heftige beelden: Brandend vliegtuig crasht in Iran Bekijk deze video »
Buitenland :
Overlevende vliegramp Pakistan vertelt schokkend verhaal: "Iedereen schreeuwde"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overlevende vliegramp Pakistan vertelt schokkend verhaal: "Iedereen schreeuwde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier