Beelden van brand Amsterdam: grote rookwolken boven Ruyschstraat

Beelden van brand Amsterdam: grote rookwolken boven Ruyschstraat

Voor de tweede keer vandaag (23 mei) woedt er een grote brand in de binnenstad van Amsterdam. Dit keer staat er een gebouw aan de Ruyschstraat in lichterlaaie. Daarbij komen enorme rookwolken vrij, zoals op beelden te zien is.

Bekijk hier meer beelden van de grote brand aan de Ruyschstraat in Amsterdam.

Jan van Galenstraat
Eerder vandaag woedde er al een grote brand aan de Jan van Galenstraat in de hoofdstad. Die brand is inmiddels onder controle, maar slechts enkele uren later moet de brandweer opnieuw met man en macht uitrukken om de tweede grote brand van de dag te blussen.

Bekijk de beelden van de enorme rookwolken boven de binnenstad van Amsterdam hieronder.

Beelden van <em>brand Amsterdam</em>: grote rookwolken boven Ruyschstraat Voor de tweede keer vandaag (23 mei) woedt er een grote brand in de binnenstad van Amsterdam. Dit keer staat er een gebouw aan de Ruyschstraat in lichterlaaie. Daarbij komen enorme rookwolken vrij, zoals op beelden te zien is. Bekijk hier meer beelden van de grote brand aan de Ruyschstraat in Amsterdam. Jan van GalenstraatEerder vandaag woedde er al een grote brand aan de Jan van Galenstraat in de hoofdstad. Die brand is inmiddels onder controle, maar slechts enkele uren later moet de brandweer opnieuw met man en macht uitrukken om de tweede grote brand van de dag te blussen. Bekijk de beelden van de enorme rookwolken boven de binnenstad van Amsterdam hieronder. Bekijk ook Brand Amsterdam: bekijk de heftige vlammenzee die uit zolderkamer komt Bekijk deze video » Brand Amsterdam: Brandweer massaal uitgerukt, krijgt vuur onder controle Bekijk deze video »
Nieuws :
Beelden van brand Amsterdam: grote rookwolken boven RuyschstraatActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV