Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral

Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral

Daði og Gagnamagnið, de IJslandse inzending voor het Songfestival, weet vele ogen op zich gericht te krijgen met het bijzondere dansje dat voorkomt in zijn nummer 'Think About Things'. Op Tiktok is deze creatieve familie zelfs viral gegaan met hun eigen versie van het vrolijke Songfestivalnummer.

Bekijk de gekke dansvideo in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral Daði og Gagnamagnið, de IJslandse inzending voor het Songfestival, weet vele ogen op zich gericht te krijgen met het bijzondere dansje dat voorkomt in zijn nummer 'Think About Things'. Op Tiktok is deze creatieve familie zelfs viral gegaan met hun eigen versie van het vrolijke Songfestivalnummer. Bekijk de gekke dansvideo in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. IJsland Songfestival 2020: Daði og Gagnamagnið – Think About Things Bekijk deze video » Songfestivaldansje IJsland valt op: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV