Vanavond in Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld, Noortje Herlaar en meer

Vanavond in Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld, Noortje Herlaar en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Mona Keijzer, <em>Thijs Zonneveld</em>, Noortje Herlaar en meer Vanavond word Op1 gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit zijn de gasten van vanavond. Het is nog de vraag of we deze zomer zorgeloos op vakantie kunnen naar Italië of Frankrijk. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer is erover in gesprek met haar Europese collega’s. Hoogleraar infectiebestrijding Andreas Voss bespreekt nieuw onderzoek uit Hong Kong, waaruit blijkt dat we buiten nauwelijks besmet kunnen raken. Over iets meer dan een week mogen de horeca en de terrassen weer open. Vandaag werd bekend dat de anderhalve meter afstand daar niet verplicht wordt. Burgemeester van Breda Paul Depla en horeca-ondernemer Johan de Vos hadden zich voorbereid op een testdag maandag, maar ze werden teruggefloten. In een nieuwe documentaire gaat hij eindelijk de waarheid vertellen, belooft wielrenner Lance Armstrong, die betrapt werd op dopinggebruik. Sportjournalist Thijs Zonneveld en wielrenner Stef Clement mochten de docu alvast kijken. Een film maken met 1,5 meter afstand: actrice Noortje Herlaar en regisseur Jon Karthaus lukte het. Maar wel met veel moeite. Bekijk de promo voor het programma hierboven. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld, Noortje Herlaar en meer

Vanavond word Op1 gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit zijn de gasten van vanavond.

  • Het is nog de vraag of we deze zomer zorgeloos op vakantie kunnen naar Italië of Frankrijk. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer is erover in gesprek met haar Europese collega’s.
  • Hoogleraar infectiebestrijding Andreas Voss bespreekt nieuw onderzoek uit Hong Kong, waaruit blijkt dat we buiten nauwelijks besmet kunnen raken.
  • Over iets meer dan een week mogen de horeca en de terrassen weer open. Vandaag werd bekend dat de anderhalve meter afstand daar niet verplicht wordt. Burgemeester van Breda Paul Depla en horeca-ondernemer Johan de Vos hadden zich voorbereid op een testdag maandag, maar ze werden teruggefloten.
  • In een nieuwe documentaire gaat hij eindelijk de waarheid vertellen, belooft wielrenner Lance Armstrong, die betrapt werd op dopinggebruik. Sportjournalist Thijs Zonneveld en wielrenner Stef Clement mochten de docu alvast kijken.
  • Een film maken met 1,5 meter afstand: actrice Noortje Herlaar en regisseur Jon Karthaus lukte het. Maar wel met veel moeite.

Bekijk de promo voor het programma hierboven.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Mona Keijzer, Thijs Zonneveld, Noortje Herlaar en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV