Spraakmakende actiefilm Suicide Squad zondag te zien bij Veronica

Spraakmakende actiefilm Suicide Squad zondag te zien bij Veronica

Spraakmakende actiefilm <em>Suicide Squad</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller, gespeeld door Viola Davis, heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Lukt het Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo, Killer Croc, Enchantress (Cara Delevigne) en Boomerang om het kwaad te stoppen? Je ziet het in Suicide Squad. Bekijk de trailer van Suicide Squad (2016) hierboven. Suicide Squad is vanavond, zondag 24 mei, om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via Pathe Thuis en iTunes. Bekijk ook Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence Bekijk deze video » Will Smith mocht van zijn oma niet vloeken in zijn rapliedjes Bekijk deze video »
Film :
Spraakmakende actiefilm Suicide Squad zondag te zien bij Veronica

Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan.

U.S. intelligence officer Amanda Waller, gespeeld door Viola Davis, heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Lukt het Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo, Killer Croc, Enchantress (Cara Delevigne) en Boomerang om het kwaad te stoppen? Je ziet het in Suicide Squad.

Bekijk de trailer van Suicide Squad (2016) hierboven.

Suicide Squad is vanavond, zondag 24 mei, om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via Pathe Thuis en iTunes.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spraakmakende actiefilm Suicide Squad zondag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV