Zien: Lovende reacties op zingende Tabitha: "Geweldig, kan ik uren naar luisteren"

Zien: Lovende reacties op zingende Tabitha: "Geweldig, kan ik uren naar luisteren"

Tabitha die onlangs het nummer Slapen met het licht aan uitbracht met Nielson. En nog veel meer hits heeft gescoord, scoort nu een Instagram-hit.

"Kan ik uren naar luisteren"
De zangeres plaatst zaterdag een video op haar Instagrampagina waarin ze een nummer van ongeveer 1:30 minuten zingt. Het regent lovende reacties onder het filmpje en veel fans delen haar video in hun Instagram Stories: "Zo mooi", "Kan ik uren naar luisteren" en "Geweldig mooi, zoals altijd", zijn verschillende reacties. Ook Jandino Asporaat laat hartjes voor Tabitha achter.

Bekijk hieronder de video met de zingende Tabitha die veel lovende reacties ontvangt.

Zien: Lovende reacties op zingende <em>Tabitha</em>: &quot;Geweldig, kan ik uren naar luisteren&quot; Tabitha die onlangs het nummer Slapen met het licht aan uitbracht met Nielson. En nog veel meer hits heeft gescoord, scoort nu een Instagram-hit. "Kan ik uren naar luisteren"De zangeres plaatst zaterdag een video op haar Instagrampagina waarin ze een nummer van ongeveer 1:30 minuten zingt. Het regent lovende reacties onder het filmpje en veel fans delen haar video in hun Instagram Stories: "Zo mooi", "Kan ik uren naar luisteren" en "Geweldig mooi, zoals altijd", zijn verschillende reacties. Ook Jandino Asporaat laat hartjes voor Tabitha achter. Bekijk hieronder de video met de zingende Tabitha die veel lovende reacties ontvangt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lovende reacties op zingende Tabitha: "Geweldig, kan ik uren naar luisteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier