NOS Stories: Zo vieren moslims vieren het suikerfeest tijdens coronacrisis

NOS Stories: Zo vieren moslims vieren het suikerfeest tijdens coronacrisis

<em>NOS Stories:</em> Zo vieren moslims vieren het suikerfeest tijdens coronacrisis Moslims over de hele wereld vieren vandaag (24 mei) het suikerfeest. Ondanks bijna alle moskeeën in Nederland dicht zijn, is het toch één groot feest. In de Blauwe Moskee in Amsterdam zijn maximaal 30 mensen welkom, mits ze op anderhalve meter blijven. In Pakistan nemen de mensen de regels niet zo nauw. Daar bidden duizenden moslims samen tijdens het einde van de ramadan. Bekijk de hele video van NOS Stories over het suikerfeest hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: hilarische beelden in Wat een Suikerfeest met Gerard Joling en Najib Amhali Bekijk deze video » Ali B legt uit hoe goed vasten is en wenst iedereen een fijn Suikerfeest Bekijk deze video »

Moslims over de hele wereld vieren vandaag (24 mei) het suikerfeest. Ondanks bijna alle moskeeën in Nederland dicht zijn, is het toch één groot feest. In de Blauwe Moskee in Amsterdam zijn maximaal 30 mensen welkom, mits ze op anderhalve meter blijven. In Pakistan nemen de mensen de regels niet zo nauw. Daar bidden duizenden moslims samen tijdens het einde van de ramadan.

Bekijk de hele video van NOS Stories over het suikerfeest hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op FacebookPraat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Zo vieren moslims vieren het suikerfeest tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier