Op1: Marga Bult vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in zorghotel

Op1: Marga Bult vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in zorghotel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 mei terugkijken.

Marga Bult werkte de afgelopen maanden in een speciaal ingericht zorghotel voor Corona-patiënten in het Brabantse Uden. Zij merkte daar wat het coronavirus met een mens doet.

Bult vertelt over de eenzaamheid die patiënten op haar afdeling voelde: "Ze komen van een IC, je neemt van je familie eigenlijk afscheid. En als die mensen dan weer terugkomen. Om dat te zien... Dat is echt ongelofelijk."

Op1: <em>Marga Bult</em> vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in <em>zorghotel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 24 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 mei terugkijken. Marga Bult werkte de afgelopen maanden in een speciaal ingericht zorghotel voor Corona-patiënten in het Brabantse Uden. Zij merkte daar wat het coronavirus met een mens doet. Bult vertelt over de eenzaamheid die patiënten op haar afdeling voelde: "Ze komen van een IC, je neemt van je familie eigenlijk afscheid. En als die mensen dan weer terugkomen. Om dat te zien... Dat is echt ongelofelijk." LepeltjeBult vervolgt: "Ze kunnen dan ook eigenlijk helemaal niets. De spieren zijn zo slap. Ze kunnen nog niet eens een lepeltje vasthouden. En dan die eenzaamheid... In sommige families zijn er dan ook weer nieuwe coronagevallen." Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Psycholoog Reint Jan Renes bij Op1: "Mensen willen geen schijnveiligheid" Bekijk deze video » Op1: Marga Bult vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in zorghotel Bekijk deze video » Op1: seksclubeigenaar maakt zich zorgen over personeel Bekijk deze video » Op1 gemist? Makers Het Wad over hun werkwijze Bekijk deze video » "Een verhaal dat heel erg indruk op mij gemaakt heeft: een man met een vriendenclub hadden carnaval gevierd. Die man werd wakker en hoorde dan via een arts dat een aantal van die vrienden al waren overleden. Dat is psychisch zo zwaar!" Bekijk het gesprek met Marga Bult in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Marga Bult te zien in documentaire over coronazorg Bekijk deze video » Video: Marga Bult krijgt bijzondere onderscheiding Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Marga Bult vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in zorghotel

Lepeltje
Bult vervolgt: "Ze kunnen dan ook eigenlijk helemaal niets. De spieren zijn zo slap. Ze kunnen nog niet eens een lepeltje vasthouden. En dan die eenzaamheid... In sommige families zijn er dan ook weer nieuwe coronagevallen."

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

"Een verhaal dat heel erg indruk op mij gemaakt heeft: een man met een vriendenclub hadden carnaval gevierd. Die man werd wakker en hoorde dan via een arts dat een aantal van die vrienden al waren overleden. Dat is psychisch zo zwaar!"

Bekijk het gesprek met Marga Bult in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Marga Bult vertelt aangrijpende verhalen van corona-afdeling in zorghotel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen