Zien: Evander Holyfield volop in training voor mogelijk gevecht tegen Mike Tyson

Zien: Evander Holyfield volop in training voor mogelijk gevecht tegen Mike Tyson

Het begint er steeds meer op te lijken dat er binnenkort echt een gevecht gaat plaatsvinden tussen de legendarische boksers Evander Holyfield en Mike Tyson. Nadat Tyson al hintte naar een terugkeer in de ring, blijkt nu ook zijn rivaal Evander Holyfield volop in training.

Zien: <em>Evander Holyfield</em> volop in training voor mogelijk gevecht tegen <em>Mike Tyson</em> Het begint er steeds meer op te lijken dat er binnenkort echt een gevecht gaat plaatsvinden tussen de legendarische boksers Evander Holyfield en Mike Tyson. Nadat Tyson al hintte naar een terugkeer in de ring, blijkt nu ook zijn rivaal Evander Holyfield volop in training. The Bite FightDe rivaliteit tussen Holyfield en Tyson gaat terug naar 1997. De boksers vochten in dat jaar tegen elkaar voor de wereldtitel en tijdens het gevecht beet Mike Tyson tot twee keer toe in het oor van Evander Holyfield. Tyson werd gediskwalificeerd en zo kwam er een eind aan The Bite Fight. Pas in 2009 bood Tyson zijn excuses aan in The Oprah Winferey Show. Bekijk de beelden van de training van Evander Holyfield hierboven. Hieronder zie je de excuses van Mike Tyson aan Evander Holyfield in The Oprah Winfrey Show. Excuses Mike Tyson aan Evander Holyfield in The Oprah Winfrey Show Bekijk ook Werkt 53-jarige Mike Tyson aan comeback in de ring? "Ik ben terug!" (video) Bekijk deze video » Rico Verhoeven over Mike Tyson, Hollywood en meer: "Waarom doe ik dit?" Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Evander Holyfield volop in training voor mogelijk gevecht tegen Mike Tyson

The Bite Fight
De rivaliteit tussen Holyfield en Tyson gaat terug naar 1997. De boksers vochten in dat jaar tegen elkaar voor de wereldtitel en tijdens het gevecht beet Mike Tyson tot twee keer toe in het oor van Evander Holyfield. Tyson werd gediskwalificeerd en zo kwam er een eind aan The Bite Fight. Pas in 2009 bood Tyson zijn excuses aan in The Oprah Winferey Show.

Bekijk de beelden van de training van Evander Holyfield hierboven. Hieronder zie je de excuses van Mike Tyson aan Evander Holyfield in The Oprah Winfrey Show.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Evander Holyfield volop in training voor mogelijk gevecht tegen Mike Tyson of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV