Chateau Meiland: Martien en Erica maken ruzie om gordijnen: "Zoek het maar uit"

Chateau Meiland: Martien en Erica maken ruzie om gordijnen: "Zoek het maar uit"

Hoewel de familie Meiland het grootste deel van de tijd in harmonie samen lijkt te leven, ontstaan er ook weleens irritaties. Bijvoorbeeld als Martien gordijnen wil ophangen op zijn manier. Erica is het er niet mee eens: "Nou ja, zoek het maar uit hoor."

"Die vrouw"
Martien snapt helemaal niks van Erica's opmerkingen: "Wat lul jij nou?!" Vervolgens gaat hij toch gewoon aan de slag met het ophangen van de gordijnen, waarbij hij Erica constant omschrijft als "die vrouw". Het gaat vanzelfsprekend gepaard met de nodige gilletjes. Uiteindelijk is Martien zelf dik tevreden over zijn werk.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien en Erica maken ruzie om gordijnen: &quot;Zoek het maar uit&quot; Hoewel de familie Meiland het grootste deel van de tijd in harmonie samen lijkt te leven, ontstaan er ook weleens irritaties. Bijvoorbeeld als Martien gordijnen wil ophangen op zijn manier. Erica is het er niet mee eens: "Nou ja, zoek het maar uit hoor." "Die vrouw"Martien snapt helemaal niks van Erica's opmerkingen: "Wat lul jij nou?!" Vervolgens gaat hij toch gewoon aan de slag met het ophangen van de gordijnen, waarbij hij Erica constant omschrijft als "die vrouw". Het gaat vanzelfsprekend gepaard met de nodige gilletjes. Uiteindelijk is Martien zelf dik tevreden over zijn werk. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland-Martien Meiland klunzig in de auto: "Auw, ik zit vast" Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien pissig om keukendienst: "Jij lult ook makkelijk" Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Martien en Erica maken ruzie om gordijnen: "Zoek het maar uit"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien en Erica maken ruzie om gordijnen: "Zoek het maar uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV