Famke Louise blikt terug op moeilijke tijd: "Ik ging mentaal en fysiek kapot" (video)

Famke Louise blikt terug op moeilijke tijd: "Ik ging mentaal en fysiek kapot" (video)

Famke Louise was dit weekend te gast bij Radio 538. Daar blikte ze onder meer terug op de moeilijke tijd die ze de afgelopen twee jaar achter de rug heeft - en die ze nu definitief achter zich wil laten. "Ik ging mentaal en fysiek kapot," vertelt de jonge rapper.

Lockdown
Famke Louise heeft tijdens de lockdown enkele rigoureuze stappen gezet. Zo heeft ze al het materiaal dat ze in het verleden op haar social media heeft geplaatst verwijderd om een nieuwe start te maken. Na het terugkijken van haar eigen documentaireserie Famke Louise, de Documentaire op Videoland zag ze ook waarom het goed was om een nieuwe start te maken, want daarin werd duidelijk dat ze helemaal geen tijd voor zichzelf had. "Ik ben er wel even stil van geweest."

Bekijk het interview met Famke Louise op Radio 538 hieronder.

<em>Famke Louise</em> blikt terug op moeilijke tijd: &quot;Ik ging mentaal en fysiek kapot&quot; (video) Famke Louise was dit weekend te gast bij Radio 538. Daar blikte ze onder meer terug op de moeilijke tijd die ze de afgelopen twee jaar achter de rug heeft - en die ze nu definitief achter zich wil laten. "Ik ging mentaal en fysiek kapot," vertelt de jonge rapper. LockdownFamke Louise heeft tijdens de lockdown enkele rigoureuze stappen gezet. Zo heeft ze al het materiaal dat ze in het verleden op haar social media heeft geplaatst verwijderd om een nieuwe start te maken. Na het terugkijken van haar eigen documentaireserie Famke Louise, de Documentaire op Videoland zag ze ook waarom het goed was om een nieuwe start te maken, want daarin werd duidelijk dat ze helemaal geen tijd voor zichzelf had. "Ik ben er wel even stil van geweest." Bekijk het interview met Famke Louise op Radio 538 hieronder. Bekijk ook Radio 538: Famke Louise heeft weer een BN'er aan de haak geslagen Bekijk deze video » Famke Louise doodsbang in De Gevaarlijkste Wegen: "Ik wil niet dood" Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise blikt terug op moeilijke tijd: "Ik ging mentaal en fysiek kapot" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise blikt terug op moeilijke tijd: "Ik ging mentaal en fysiek kapot" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV