Honden Bridget Maasland en Rachel Hazes zijn best buddies

Honden Bridget Maasland en Rachel Hazes zijn best buddies

Bridget Maasland blijkt het nog altijd uitstekend te kunnen vinden met haar voormalige schoonmoeder Rachel Hazes. De tv-presentatrice bracht een bezoek aan huize Hazes en nam gezellig haar hondje mee. Die blijkt zich prima te kunnen vermaken met het hondje van de gastvrouw. Bekijk de beelden, die Rachel op Instagram plaatste, hieronder.

Honden <em>Bridget Maasland</em> en Rachel Hazes zijn best buddies Bridget Maasland blijkt het nog altijd uitstekend te kunnen vinden met haar voormalige schoonmoeder Rachel Hazes. De tv-presentatrice bracht een bezoek aan huize Hazes en nam gezellig haar hondje mee. Die blijkt zich prima te kunnen vermaken met het hondje van de gastvrouw. Bekijk de beelden, die Rachel op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Rachel Hazes erg trots op haar nieuwe puppy: 'Nu al zindelijk' Bekijk deze video »
Show :
Honden Bridget Maasland en Rachel Hazes zijn best buddies

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Honden Bridget Maasland en Rachel Hazes zijn best buddies of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV