WHO: "We kunnen tweede piek krijgen tijdens deze eerste golf" (video)

WHO: "We kunnen tweede piek krijgen tijdens deze eerste golf" (video)

Er wordt vaak gesproken over een mogelijke tweede golf coronabesmettingen, later dit jaar. De WHO heeft het op dinsdag echter over iets anders: een tweede piek tijdens de eerste golf: "We kunnen niet aannemen dat, omdat het op dit moment afneemt, het af blijft nemen en we een aantal maanden hebben om ons voor te bereiden op een tweede golf.

Spaanse Griep
Dr Michael Ryan, directeur bij WHO, vervolgt: "We kunnen een tweede piek krijgen in de huidige golf. Dat gebeurde ook bij pandemieën in het verleden, zoals bij de Spaanse Griep." Hij roept alle landen dan ook op om waakzaam te blijven. Bekijk het fragment van Nu.nl hieronder.

<em>WHO</em>: &quot;We kunnen tweede piek krijgen tijdens deze eerste golf&quot; (video) Er wordt vaak gesproken over een mogelijke tweede golf coronabesmettingen, later dit jaar. De WHO heeft het op dinsdag echter over iets anders: een tweede piek tijdens de eerste golf: "We kunnen niet aannemen dat, omdat het op dit moment afneemt, het af blijft nemen en we een aantal maanden hebben om ons voor te bereiden op een tweede golf. Spaanse GriepDr Michael Ryan, directeur bij WHO, vervolgt: "We kunnen een tweede piek krijgen in de huidige golf. Dat gebeurde ook bij pandemieën in het verleden, zoals bij de Spaanse Griep." Hij roept alle landen dan ook op om waakzaam te blijven. Bekijk het fragment van Nu.nl hieronder. Bekijk ook Maurice de Hond: "Er komt absoluut geen tweede golf, er wordt angst gezaaid" Bekijk deze video »
Nieuws :
WHO: "We kunnen tweede piek krijgen tijdens deze eerste golf" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WHO: "We kunnen tweede piek krijgen tijdens deze eerste golf" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV