Zien: beer achtervolgt uiterst kalm jongetje in Italiaanse Alpen

Zien: beer achtervolgt uiterst kalm jongetje in Italiaanse Alpen

Het zal je maar gebeuren: je bent rustig een wandeling door het mooie Italië aan het maken, word je achtervolgd door een enorme beer. Het overkwam de 12-jarige Alessandro. Gelukkig wist Alessandro wat je in zo'n situatie moet doen en bleef hij uiterst kalm. Toen de jongen eenmaal terug was bij zijn familie, staakte de beer zijn achtervolging.

Bekijk de bijzondere beelden van de achtervolging van de beer hieronder.

Zien: <em>beer</em> achtervolgt uiterst kalm jongetje in Italiaanse <em>Alpen</em> Het zal je maar gebeuren: je bent rustig een wandeling door het mooie Italië aan het maken, word je achtervolgd door een enorme beer. Het overkwam de 12-jarige Alessandro. Gelukkig wist Alessandro wat je in zo'n situatie moet doen en bleef hij uiterst kalm. Toen de jongen eenmaal terug was bij zijn familie, staakte de beer zijn achtervolging. Bekijk de bijzondere beelden van de achtervolging van de beer hieronder. Bekijk ook Kinderwagen Jan Versteegh belaagd door geiten: "Hey, wat zijn jullie aan het doen?" Bekijk deze video » NOS Stories: Wilde dieren op straat door stilte in verkeer vanwege Corona Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: beer achtervolgt uiterst kalm jongetje in Italiaanse Alpen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: beer achtervolgt uiterst kalm jongetje in Italiaanse Alpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV